Opinie po szkoleniach

40754
wyświetleń
Opinie po szkoleniach
Oto opinie o naszej pracy jakie udało nam się zebrać po szkoleniach. Część z nich jest anonimowa, część jest podpisana. Zanim przeszkolisz się u nas przeczytaj uwagi i komentarze naszych uczestników.

 

 

Warsztat oceniam bardzo pozytywnie :)

Bardzo przydatny kurs, jeśli chce się zacząć. Doskonała baza do dalszego rozpoznania tematu automatyzacji testów. Wiedza skompresowana do rozległego minimum :) Przed kursem uczyłam się Pythona we własnym zakresie, co pomogło w zadaniach w dniu pierwszym, ale i tak najbardziej intensywne były kolejne dni, kiedy zdobywaliśmy wiedzę praktyczną i działaliśmy na środowisku. Jeżeli chodzi o Prowadzącego - niesamowity warsztat pedagogiczny i ogromna cierpliwość. Zdecydowanie godny polecenia kurs!

Agnieszka
 

Szkolenie: Warsztat z Pythona dla początkujących

Data: 25-27.04.2017 r.

Prowadzenie: Krzysztof Skarbiński

 

------------------------------------------------------------------------------------

 

Również bardzo dziękuję za możliwość uczestniczenia we wspaniałym szkoleniu. Idea dostosowania wiedzy z zakresu umiejętności miękkich pod potrzeby testerów jest strzałem w dziesiątkę. Mogę z ogromną radością polecić ten kurs wszystkim, którzy czują, że ich umiejętności miękkie wymagają poszerzenia wiedzy i ukierunkowania działań związanych z ich doszlifowaniem.

Serdecznie dziękuję. Moja ocena za to szkolenie jest najwyższa z możliwych. Chętnie wezmę udział w podobnym szkoleniu - poszerzającym wiedzę - w przyszłości.

Alina

 

Szkolenie: Testerskie umiejętności miękkie

Data: 3.03.2017 r.

Prowadzenie: Monika Braun

 

------------------------------------------------------------------------------------

 

Kurs "Testerskie umiejętności miękkie", który odbył się 03.03.2017 r. w Katowicach, spełnił jak najbardziej moje oczekiwania. Dowiedziałem się wiele ciekawych rzeczy na tematy związane między innymi z technikami komunikacji, które mogę wykorzystać w codziennej pracy jako Tester.

Paweł

 

Szkolenie: Testerskie umiejętności miękkie

Data: 3.03.2017 r.

Prowadzenie: Monika Braun

 

------------------------------------------------------------------------------------

 

Szkolenie świetne dla osób, które chciałyby spróbować swoich sił w zawodzie testera, a cała wiedza, jaką mają pochodzi z internetu i od znajomych, mniej lub bardziej związanych z IT. Wszyscy chcą zacząć od certyfikatu ISTQB Foundation Level - oczywiście, będzie przydatny, ale porównując do jazdy samochodem certyfikat to nasze prawo jazdy, a tego, jak jeździć w ujęciu zarówno praktycznym, jak i teoretycznym dowiemy się z tego kursu. To szkolenie dało mi wiele, ale dwie rzeczy chcę podkreślić. Po pierwsze - obaliło mity, czyli to, co mi się wydawało, że wiem, że powinienem, bo tak napisano gdzieś w sieci, itd. Usystematyzowało i sprofesjonalizowało moją wiedzę oraz zmieniło mój sposób postrzegania testowania jako takiego. Po drugie, omawiane zagadnienia nie wyczerpywały tematu (niewykonalne z racji ich obszerności), ale otwierały dalsze drzwi, ścieżki i możliwości, czy to w kierunku dalszego dokształcania się, czy nawet wyboru tego, czym chcielibyśmy się zajmować: czy to będą testy manualne, automatyczne, aplikacji, itd. Oczywiście przystępuję teraz do egzaminu na certyfikat ISTQB, ale nauka zajmuje mi mniej czasu i zdecydowanie lepiej rozumiem materiał, zwłaszcza pewne specyficzne dla ISTQB standardy.

 

Gracjan

 

Szkolenie: Zawód Tester

Data: 13-16.02.2017 r.

Prowadzenie: Piotr Krzosa

 

------------------------------------------------------------------------------------

 

Referencje od firmy EURO-net Sp. z o.o. 

Szkolenie "szyte na miarę" w ramach projektu rozwojowego "Standard testowania w projektach"

Data: 12.12.2016 r.

Prowadzenie: Radosław Smilgin

 

------------------------------------------------------------------------------------

 

Bardzo dziękuję za szkolenie w Katowicach, które poprowadził pan Piotr Krzosa.

Szkolenie zawierało wiele ciekawych przykładów, testów i gruntownie przygotowało do egzaminu.

Jednocześnie chciałbym się pochwalić pozytywnym wynikiem egzaminu, i tutaj ukłon w stronę pana Piotra, że potrafi tak profesjonalnie poprowadzić szkolenie.

 
Pozdrawiam serdecznie,
Krzysiek
 

Szkolenie: ISTQB Poziom Podstawowy

Data: 5-7.12.2016 r.

Prowadzenie: Piotr Krzosa

 

------------------------------------------------------------------------------------

 

Referencje od firmy Acturis Poland Sp. z o.o. 

Szkolenia: ISTQB Poziom Podstawowy i Zaawansowany

Data: stała współpraca od 2015 r.

Prowadzenie: Radosław Smilgin/Łukasz Gałuszka

 

------------------------------------------------------------------------------------

 

Dziękuję (...) za organizację szkolenia, z którego wiedzę na pewno wykorzystam.

Szkolenie zainspirowało mnie do pewnych zmian na moim aktualnym stanowisku pracy.

 
Dziękuję i pozdrawiam,
Kamila
 

Szkolenie: Dobry Przypadek Testowy - Laboratorium

Data: 24-25.10.2016 r.

Prowadzenie: Piotr Krzosa

 

------------------------------------------------------------------------------------

 

Cześć,

Jeszcze raz dziękuję za konkretne i rzetelne szkolenie!

Z przyjemnością poleciłem Twoje szkolenia opiekunowi testerów w mojej firmie.

Pozdrawiam,
Marek
 

Szkolenie: ISTQB Advanced Level - Technical Test Analyst

Data: 2-4.12.2015 r.

Prowadzenie: Radosław Smilgin

 

------------------------------------------------------------------------------------

 

Szkolenie godne polecenia. Cieszę się, że mogłam w nim uczestniczyć. - Anita
 

Szkolenie: Automatyzacja testowania

Data: 3-4.09.2015 r.

Prowadzenie: Piotr Krzosa

 

------------------------------------------------------------------------------------

 

Witam serdecznie,

Chciałabym podziękować Panu Łukaszowi Gałuszka za bardzo dobrze przeprowadzone szkolenie we Wrocławiu w dniach 06-08.05.2015. Szkolenie zawierało wiele ciekawych przykładów, testów i bazowało na jasnym i zrozumiałym przekazie "suchej" teorii. Polecam wszystkim! Jednocześnie chciałabym się pochwalić zdanym testem ISTQB na 87,5% ! Wynik głównie zawdzięczam Panu Łukaszowi :)

Pozdrawiam,
Ewa

 

Szkolenie: Przygotowanie do egzaminu ISTQB Poziom Podstawowy

Data: 6-8.05.2015 r.

Prowadzenie: Łukasz Gałuszka

 

------------------------------------------------------------------------------------

 

Niniejszym chciałbym również podziękować za udział w szkoleniu. Szczególne podziękowania dla Pana Łukasza Gałuszki, który mnie do tego egzaminu przygotował. :) Jednocześnie, jest mi miło się pochwalić, że egzamin zaliczyłem pozytywnie - potwierdzenie otrzymałem dziś mailem. - Rafał

 

Szkolenie: Przygotowanie do egzaminu ISTQB Poziom Podstawowy

Data: 13-15.04.2015 r.

Prowadzenie: Łukasz Gałuszka

 

------------------------------------------------------------------------------------

 

Bardzo dziękuję za szkolenie, było naprawdę świetnie poprowadzone! Nic nie przesadzili koledzy, którzy mi go polecili. - Joanna

 

Szkolenie: Przygotowanie do egzaminu ISTQB Poziom Podstawowy

Data: 30.03-1.04.2015 r.

Prowadzenie: Łukasz Gałuszka

 

------------------------------------------------------------------------------------

 

Referencje od Politechniki Śląskiej w Gliwicach 

Szkolenie: Odbiór oprogramowania - testowanie akceptacyjne

Data: 25-27.11.2014 r.

Prowadzenie: Piotr Krzosa

 

------------------------------------------------------------------------------------

 

Referencje od Credit Agricole Bank Polska S.A. 

Szkolenie: Warsztaty testowania usług sieciowych z SoapUI

Data: 25-26.11.2014 r.

Prowadzenie: Jacek Okrojek

 

------------------------------------------------------------------------------------

 

Witam,
Chciałem tylko się pochwalić, że zdałem egzamin. Uzyskałem 90%  punktów.
Dziękuję bardzo za przekazaną wiedzę i bardzo fajnie poprowadzone szkolenie.
Pozdrawiam
Mateusz

 

Szkolenie: Przygotowanie do egzaminu ISTQB Poziom Podstawowy

Data: 27-29.01.2014 r.

Prowadzenie: Dariusz Drezno

 

------------------------------------------------------------------------------------

 

Referencje od firmy KRUK SA 

Szkolenie: Warsztat z testowania oprogramowania

Data: 5-6+11-13.12.2013 r.

Prowadzenie: Radosław Smilgin

 

------------------------------------------------------------------------------------

 

Jestem zadowolony z uczestnictwa w szkoleniu z Automatyzacji testowania (dużo cenny wiadomości, świetna sala, dobry catering, dobry szkoleniowiec).
 

Dziękuję za zorganizowanie tego szkolenia i życzę sukcesów w Państwa działalności J. - Krzysztof

 

Szkolenie: Automatyzacja testowania

Data: 14-15.11.2013 r.

Prowadzenie: Piotr Krzosa

 

------------------------------------------------------------------------------------

 

Referencje od firmy KAMSOFT S.A. 

Szkolenie: Przygotowanie do egzaminu ISTQB Poziom Podstawowy

Data: 13-15.11.2013 r.

Prowadzenie: Radosław Smilgin

 

------------------------------------------------------------------------------------

 

Referencje od firmy hybris 

Szkolenie: ISTQB Foundation Level

Data: stała współpraca od 2011 roku

 

------------------------------------------------------------------------------------

 

Referencje od firmy Sages 

Konsultacje z zakresu narzędzi wspierających testowanie

Data: 2.08.2013 r.

 

------------------------------------------------------------------------------------

 

Referencje po szkoleniu dla Tieto Poland 

Szkolenie: IBUQ Foundation Level

Data: 12-14.02.2013 r.

Prowadzenie: Karolina Zmitrowicz

 

------------------------------------------------------------------------------------

 

Referencje po szkoleniu dla Lumesse 

Szkolenie: ISTQB Foundation Level

Data: 14-16.11.2012 r.

Prowadzenie: Radosław Smilgin

 

------------------------------------------------------------------------------------

 

Referencje po szkoleniu dla Alan Systems

Szkolenie: Warsztaty z testowania usług sieciowych z wykorzystaniem narzędzia SoapUI

Data: 29.09.2012 + 6.10.2012 r.

Prowadzenie: Jacek Okrojek

 

------------------------------------------------------------------------------------

 

Referencje po szkoleniach dla Nokia Siemens Networks Sp. z o.o. 

Szkolenie: ISTQB Foundation Level, ISTQB Advanced Level, Dobry Kierownik Testów, Testowanie w Metodykach Agile

Data: stała współpraca od 2009 r.

Prowadzenie: Radosław Smilgin

 

------------------------------------------------------------------------------------

 

Referencje po szkoleniu dla Fabryka Gier 

Szkolenie: Dobry Przypadek Testowy

Data: 23-24.01.2012 r.

Prowadzenie: Radosław Smilgin

 

------------------------------------------------------------------------------------

 

Referencje po szkoleniu dla Asseco Poland S.A. 

Szkolenie: HP LoadRunner

Data: 12-16.09.2011 r.

 

------------------------------------------------------------------------------------

 

Referencje po szkoleniu dla Lukas Bank 

Szkolenie: Test Manager, Functional Test Analyst

Data: 01.2010 r.

Prowadzenie: Radosław Smilgin

 

------------------------------------------------------------------------------------

 

Referencje po szkoleniu dla Devesoft 

Szkolenie: Testowanie w Projektach Internetowych

Data: 03.2010 r.

Prowadzenie: Radosław Smilgin

 

------------------------------------------------------------------------------------

 

Referencje po szkoleniach dla Głównego Urzędu Miar 

Szkolenie: Automatyzacja testów

Data: 05.2010 r.

Prowadzenie: Radosław Smilgin

 

------------------------------------------------------------------------------------

 

Referencje po szkoleniu dla Tieto Poland Sp. z o.o. 

Szkolenie: ISTQB Foundation Level

Data: 06.2010 r.

Prowadzenie: Radosław Smilgin

 

------------------------------------------------------------------------------------

 

Referencje po szkoleniu dla Pitney Bowes Polska Sp. z o.o. 

Szkolenie: ISTQB Foundation Level oraz ISTQB Advanced Test Analyst

Data: 09.2010 r.

Prowadzenie: Radosław Smilgin

 

------------------------------------------------------------------------------------

 

Referencje po szkoleniu dla Skyscanner Ltd.

Szkolenie: Testowanie w Projektach Internetowych, Automatyzacja Testowania, Testowanie w Metodykach Agile 

Data: 10.2010 r.

Prowadzenie: Radosław Smilgin, Wojciech Pająk

 

------------------------------------------------------------------------------------

 

Było to absolutne mistrzostwo świata!;)
Bardzo profesjonalny i swietny przekaz informacji. Moja motywacja wzgledem testowania jest teraz x3.
Małgorzata

Szkolenie: ISTQB Poziom Podstawowy

Data: 10.2012 r.

Prowadzenie: Radosław Smilgin

 

------------------------------------------------------------------------------------

 

W ramach jednodniowego warsztatu została nam przekazana cała wiedza dotycząca testowania, która jest potrzebna przy testowaniu, w pigułce. Zostało omówionych wiele temat, a część z nich została tylko zasygnalizowana, aby można było się z nimi zaznajomić w późniejszym terminie.  Szkolenie było prowadzone ciekawie. W ramach warsztaty były przedstawiane przykłady sytuacji związanych z testowaniem, co świadczyło o doświadczeniu w tym zakresie. Prowadzący podkreślał informacje, które będą bardzo przydatne przy zajmowaniu się testami. W trakcie warsztatu  były przeprowadzane ćwiczenia pomagające utrwalić zdobytą wiedzę.

Zostały omówione wszystkie tematy z uzgodnionego wcześniej zakresu.

Forma prowadzonych zajęć była ciekawa i urozmaicona. Prowadzący przedstawiał tematy w sposób przykuwający uwagę i wymagał aktywnego uczestniczenia w dyskusjach.

Szkolenie na piątkę. - Daniel

 

Szkolenie: Dobry Przypadek Testowy

Data: 05.2010 r.

Prowadzenie: Radosław Smilgin

 

------------------------------------------------------------------------------------

 

Miało być teoretycznie, a było bardzo praktycznie. - Anonim

 

Szkolenie: Szkolenie ISTQB Foundation

Data: 01.2010 r.

Prowadzenie: Radosław Smilgin

 

 

Zobacz również Portfolio szkoleń 

Zobacz również Portfolio projektów 

 

 

40754
wyświetleń
Redakcja a

Autor

To powinno Cię zainteresować

Dołącz do dyskusji