Począwszy od swojskiej makreli, przez morszczuka, pstrąga, aż po atlantyckiego halibuta i efektownego karmazyna - nasi testerzy przez tydzień testowali kilkanaście gatunków ryb. Kryterium akceptacji stanowiło m.in. ilość, wielkość oraz natarczywość, poziom nasycenia po konsumpcji czy też koszt konsumpcji względem nasycenia konsumpcją. Raporty z testów zawierały rekomendacje i wykluczenia.
Dzięki pracy i zaangażowaniu naszych testerów Polacy już dziś mogą wybierać spośród ośmiu najlepszych propozycji.
Poznaj częściowy raport z testów >>
Kto zdobył pierwsze miejsce?! Sprawdź teraz!
https://www.testujemy.biedronka.pl/rekomenduj
Miałem przyjemność testować halibuta. Każdy, kto kiedykolwiek próbował halibuta wie, że jest rybą o charakterystycznym smaku, za którym nie każdy przepada. Ryba była jednak dobrze uwędzona, delikatny zapach olchy dodawał mu smaku. Dałem 5 gwiazdek.
Marek, testerzy.pl